merhaba,
sanıyorum bu 9999. editör arayışım.
son bulması dileğimle.
istediklerimi anlaşılır bir şekilde yazıyorum, eğer siz bu istekleri karşılıyorsanız skype ya da pm üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
-editör olacak kişi yazıyı kendisi yazmalı. (bazı uyanıklar başkasına yazdırıp ekletiyor ve iş baştan savma oluyor)
-tıpkı kendi sitesine yazar gibi yazmalı.
-blogger havasında da olabilir, kurumsal bir üslupta olabilir. tamamen size bırakıyorum.
-yazacağı konular google arama sonuçlarına göre paragraflar şeklinde olacaktır. yani, kullanıcı konuyu okumaya başlayınca a dan z ye her şey olacak.
-öne çıkarılmış görselin psd formatını ben vereceğim siz sadece arka planını değiştireceksiniz. bunun için az biraz photoshop bilmeniz gerekiyor. yazı içerisinde kullanacağınız resim de ücretsiz kaynaktan olacak. birkaç resim servisinin linkini size vereceğim. not: her yazı resimli olacak değil, ihtiyaca göre resim ekleyeceksiniz.
-yazıyı size vereceğim hesaplara girip paylaşmanız gerekecek. (facebook için sizi editör ekleyeceğim, pinterest ve twitter için hesap vereceğim)
bu kadar!
yazacağınız konu başlıklarını ben vereceğim. içerik sağlık ve kadından oluşmakta.
yazılacak konular genelde kadın, krem, parfüm, gündeme dair hit konular olacak.
günde kaç tane yazı yazacağım?
bu tamamen size bağlı. 3 günde 1 şeklinde olabilir, günlükte olabilir. şartlarımı karşılayan bir yazar olursa anlaşabiliriz. şimdilik 3 günde 1 yazı yeterli gibi.
not: resimler benim için önemli. yazılacak makaleye ait orijinal resimler olursa ek olarak ücret verebilirim.
mesela, bir gün işiniz eczaneye ya da gratise düştü size verdiğim makale listesindeki bir ürünü hemen resmedebilirsiniz! böylece editörlük hizmetinizden daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.
amacım makaleye ait orijinal resimler sunmak.
bu aynı zamanda elinizde olan krem veya ürünler içinde geçerli.
belki vereceğim makale listesinde evinizdeki bir üründe olabilir, kim bilir...
ödeme: haftalık düşünüyorum, kişi isterse aylıkta olabilir. fiyat olarak makalenin kelime sayısı ve editörlük hizmetiniz için biçtiğiniz değer baz alınacak, orta yol bulunacak.
varsa aklınıza takılan soru ya da herhangi bir şey pm gönderebilirsiniz.
SON NOT: TDK uyumlu yazı yazabilecek bir yazar arıyorum. baştan savma iş istemiyorum. yazının kaliteli olması, okuyucuyu sıkmaması gerekiyor.
bu uyarıyı yapma nedenim vakit kaybını önlemek için. lütfen değerli zamanınızı ve değerli zamanımı boşa harcamayalım.