Öncelikle hayırlı uğurlu olsun 1 saattir en ince detayına kadar sistemi incelemeye çalıştım el emeği göz nuru olmuş cidden, bence beklentilerin çok çok üzerinde diye düşünüyorum, bu hali ile pazara ağırlığını koyacak ümidini taşıyorum.

Bende Ajans Script kullanıcılarından biriyim ve ilk alım yaptığımda 195 TL den aldım

WSCMS Lisans ücreti 3.043,70 TL (599$)
Ajans Scripti için Ödenen Tutar 195 TL (%10)
Müşteri İndirimi 284,87 TL
Ödenmesi Gereken Tutar 2.563,83 TL (+Kdv)

Yeni alım yapacak müşterilere 7 kişi ile sınırlı %20 indirim var hesapladığımda ilk alım daha uyguna geliyor açıkçası, mevcut müşteri olarak bana uyguna gelmiyor haliyle ben ilk aldığımda da indirim yapılmıştı lisansıma bu haliyle başa baş da diyebiliriz. hal böyle iken fiyat konusunda ben hüsrana uğradım, çok uyguna gelebileceğini düşünüyordum ama bu düşüncem sitemio'nun yanlış politika güttüğü sonucunu kesinlikle doğurmaz, tamamen benim maddi olarak bütçemin yetmeyeceğinden kaynaklıdır, elimden geldikçe yorum yapmaya çalıştım, inşallah bütçem bir gün uygun olursa almak nasip olur, iyi kazançlar dilerim.

Ek olarak tema çok güzel ve class ama sitemio.com'un tasarımı daha çok hoşuma gitti