böyle bir durumda adwords e olan 60 bin tl borç ne olacak asıl soru bu adwords peşine düşermi bu işin çok merak ediyorum. Ve bu kadar nasıl harcayabliyor en fazla 1000 2000 tl harcayıp durması gerekmezmiydi?
Hocam normalde 300-400TL bandında durması gerekiyordu. Bütçesi 147,000TL olan bir kampanya başlatılmış hesabımdan. 1,481 Tıklama alınmış toplamda bir kaç anahtar kelimeden.
Benimde anlamadığım neden durmadığı zaten. Ama anladığım kadarıyla birden yüklenme olmuş bu anahtar kelimelere. Durana kadar devam etmiş o da geç olmuş gibi. Bu bile benim suçum değil zaten. Adwords'ün tutumu nasıl olacak yarın iple çekiyorum gerçekten.
Ne reklamı çıkmışlar hocam onu görebiliyor musunuz ? sizin fark etmediğiniz zamanda nasıl bu kadar para harcanmış
American Airlines, United Airlines, Delta Airlines vb. tarzı anahtar kelimeler eklenmiş. Kendi xyz. uzantılı sitelerinin reklamını vermişler. Ben diğer adwords hesaplarım ile ilgilenirken bu almış başını gitmiş hocam. Şifre vs. değiştim şuan diğer hesaplarımda da böyle bir şeyle karşılaşmam artık sanırım.