turksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain oldukça kaliteli , tr karakter yok, söylenişi kolay, akılda kalıcı, yaşlı, ancak zihinlerde kötü çağrışım yapabilir bu da domaine teklif verirken aldığınız risk. satmadan önce bu tabuları yıkacak bir şeyler yapabilir ve değerini arttırabilirsiniz. son olarak Hayırlı olsun diyelim.
tabuları yıkmak konusunda diğer arkadasa da genel olarak yazacak cevap içinde yer vereyim.

HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzak durmakta fayda var...belki bu hükümet gider diğer bir hükümette değerlenebilir ama ihtimal benim gözümde çöp

Domain çağrışım olarak kötü ve siyasi bir izlenim veriyor. Ancak ben domain alım satımı yaptığım için olaylara sadece ticari olarak bakıyorum.

Arkadaş çöp demiş resmen kişisel olarak.

Bu domain ne yapılabilir.

SAMANYOLU HABER fetö'nün yayın organı idi. Tıpkı samanyolu tv'de olduğu gibi. Samanyolu TV'yi naptılar biliyor musunuz?

Frekansı başka bir kurulusa verdiler ve SAMANYOLU TV'nin logosuna benzer bir logo ile yayın hayatına başladı. FETÖYLE bir bağı yok aksine föte aleyhinde yayında yapabilir. Bundan bi haber olan gülen sevdalıları o kanalı seyredebilir. Eski gülen sevdalıları ve gülen karşıtları da kanal ile karsılastığında bakar ki ''bak samanyolu tv'' de anlamıs fetö'yü diyerek seyretmeye devam edebilir.

Alan adı içinde aynı şey geçerli bu konuda.

SAMANYOLU İNTERNET HABER sitesi açılabilir. Tıpkı Samanyolu Frekansına yaptıkları gibi.

Aslında hükümet'e yakın bir görüşüm olsa onu ben bile yapardım. samanyolu haberin web sitesini açıp fetö aleyhinde ve hükümet lehinde haberler yayınlayarak ve inanın havuz medyası içinde en uc noktalara gelip çok sağlam gelirler de elde edebilirdim.

Bu fırsatı değerlendirebileceğine inandığım bir kac medya kurulusu var.
Turkuvaz, Albayrak ve Demirören.

Bu tür yayın yapacak iyi açıklamalı bir mail ilgilerini çekebilir. Bir gün karşılaşırsanız bu konuyu yine hortlatalım. O zaman ben tatilde olurum gerçi paraları yemem gerek

Bizler internet ile alakalı, ilgilenen hobi duyan insanlarız. Bir çoğumuz Ticaret bir çoğumuz kendini geliştirmek için burada.

O yüzden burada yer alan tüm içeriklerde bu kategoride yorumlanmalı bana göre.
Siyaseti siyasilere bırakım.
Biz ticaretimize bakalım.

Teşekkürler.