vatanist_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle elinize sağlık.
Türk yapınca ayrı bir gurur duyuyor insan, çünki bizde dünyanın kullandığı yazılımlardan dahada iyilerini yapacak insanların olduğunu görmek sevindiriyor.
ve üzücü yanı fiyat kısmı işlevine göre aslında bedava denilecek bir rakkam ama toplu satışı olan bir yazılım için herkezin bütçeyi sarsacağını düşünüyorum tabi milli bkarsak olaya xxx yazılımı alıp sonunun ne olacağını bilememekten se milli bir yazılım daha da mantıklı olur : )
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

websimetri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok Başarılı çalışmanız için teşekkürler elinize sağlık fakat fiyat konusunda çok yüksek bir maliyet olmuş diye düşünüyorum. Bu yazılımı sonuçta herkeze satılacaksa maliyetide uygun olmasını bekliyordum sanki şaka olsa gerek 600 Dolar.
Şimdiden hayırlı satışlar iyi çalışmalar dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Arkadaşlar, fiyata takılmadan önce sistemin özelliklerini ve demo site ve admin panelini baştan uca inceleyiniz ve test ediniz. Bu özelliklerde daha kaliteli bir sistem varsa istediğinizi kullanmakta elbetteki özgürsünüz. Biz bu sistemi yaklaşık 2 yıldır geliştiriyoruz ve onlarca özellik ve sayamadığımız ince detaylar var. Hangi arada o kadar özelliği incelediniz de fiyatı yüksek olarak nitelendirdiniz neye göre kime göre?

Fiyat politikası gayet normaldir. Ayrıca lansmana özel ilk 7 alım için %20 İNDİRİM uyguluyoruz. Bu indirim sonrası fiyatta herhangi bir indirim söz konusu olmayacaktır.

Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

(Fiyat odaklı mesaj ve pm yazılmamasını önemle rica ederim.)