Ben tecrübe yaşamış birisi olarak seninle bilgilerimi paylaşayayım. Adwordse yandexe reklam vereceksin iyi hoş 1 hafta reklamın duracak ya sonra? Sonra paran gittiğiyle kalacak. Önemli olan senin sitendeki konuları google'da üst sıraya taşımak ve kalıcı şekilde hit yakalamak. Bu nasıl olacak? Öncelikle zamanla olacak. Artı olarak link alacaksın. Öyle seo paketleri falan hikaye. Benim kendi sitem için sadece aldığım paket profil backlink oldu. Oda hep işe yaradı. Onuda @Emrah; tan alabilirsin fiyatı 50 lira. Geri gelelim 450 lira paran kaldı. Bu parayla backlink alacaksın tanıtım yazısı alacaksın. Ama öyle forumda ki ilk gördüğün backlinki almayacaksın. Link alacağın siteyi ahrefsten analiz edeceksin. Link aldığın siteye her gün güncel içerik giriyorlarmı ona bakacaksın. Link aldığın sitenin D.A P.A ve Spam değerini kontrol edeceksin. Aynı zamanda yine günlük olarak sitene en az 1 2 makale ekleyip güncel tutacaksın. Yazdığın her makaleyi Google Plus , Facebook, Twitter gibi sosyal alanlarda paylaşacaksın. Makale içi linklemeler yapacaksın. Çapraz bağ oluştaracaksın sitende. Daha detaylı bir sürü şey var. Skype adresimi ekle ben sana bu zamana kadar yaptığım olumlu etki yaratan şeyleri yazarım. Bol şans.