Supersonic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapılan hatalı videonun açıklamasını okudum artık suriyelilere karşı dolan millet Irkçı olmuştur bu sebeple normal arap turist bile artık gözümüze batıyor . O sohbeti avrupalı yapsa eminim laf etmeyiz ama arapça keilmeler beni artık deli ediyor.
Hocam bence alakası yok. Genel olarak arapların hepsi böyle. Sadece Türkiyede bulunanlar değil. Yurtdışına okumaya giden araplar var gittikleri ülkede bile hala aynı davanıyorlar. Bağıra bağır konuşuyorlar, yollar çöp atıyorlar, yerlere tükürüyorlar

Doogle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi Ülkende yaşaman, buraya öyle yada böyle bi şekilde gelmiş kişilere diklenme yada üstün göreme hakkını vermez. Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. İnsan haklarına göre hepimiz eşitiz. Eleman muhtemelen birşey dedi ki onlarda böyle diklenebiliyor. Kendimizi ayrıcaklıklı görmekten vazgeçmeliyiz.
Şu eşitliği vergiler ve sosyal yardımlarda da görsek keşke. Suriyeliye destek Türk'e köstek. Herkes misafirliğini bilecek.

Yurtdışında yaşıyorum ve adamların güzel bir sözü var. Kendi ülken gibi yaşa ama misafir olduğunu unutma diye. Bakıyoru suriyeliler unutmuş misafirliği.