Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain panelinizde başka kullanıcıya aktar gibi bir seçenek olması lazım. Transfer et demek genellikle farklı bir firmaya transfer anlamı taşır buna dikkat edin o halde. Firma içinde domain devir işi maksimum 10 dakka sürer. 7-14 gün arası dediği farklı firmaya transferdir.

Yada panelin resmini çekip buraya atın daha net yardımcı olayım. Hostinger kullanmadım üyeliğimde yok oraya paneli bilemiyorum şimdi.

http://prntscr.com/keg4ha Panel bu. Altta iletişim bilgileri ve host bilgileri var o yüzden ss almadım.
Ben ticket ile ilk mesajımda transferi nasıl yapacağımı sormuştum. Bana başka firma ile transferi anlattılar .Ben de başka firma ile olmayaacğını belirtince "Alınmış aktif durumda olan alan adları herhangi bir şekilde silinemez, değiştirilemez ve sizin adınızadır. Alan adı transfer işlemleri, alan adını kayıt eden firma ile transfer etmek istediğiniz firma arasında gerçekleştirilen bir transfer işlemidir. " dediler. Soldaki alan adı transferi başka firma ile transfer için. Oraya domainimi yazınca ilk mesajımda söylediğim hatayı alıyorum.

BilgiAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
transfer klidi başka firmaya aktarmak için. hostingerde mutlaka firma içi transfer seçeneği vardır. oradan yollamanız lazım. ama bildiğim kadarıyla bazı firmalar domain süresinin en az 60 gün olmasını istiyorlar.
Vallahi firma içi dediğimde 60 gün falan birşey denmedi ama... Yukarıdaki "sizin adınızadır" gibi olan cümleyi söylediler