Ben daha yakın bir zamanda başımdan geçen olayı anlatayım. Benim de hesabım askıya alındı. Öyle ki bu hesabıma, hesap uzmanı atandı. Çünkü 8 bin TL dolaylarında yatırım yaptım. Nitekim girmiş olduğum reklam, aldatıcı politika ihlaline girdiği için onaylanmadı. Birkaç saat içinde de hesabım askıya alındı. Hal böyle olunca hem hesap yöneticime yazdım hem de geri bildirim yazdım. Yönetici uzmanı geri dönmedi. 1 hafta sonra yani bugün bildirim mesajımı okuyan bir kişi defalarca irlanda numarasından aradı. Yabancı numara diye açmadım. Neyse sonra mail attı size ulaşamıyorum diye. Tekrar aradıktan sonra telefonu açtım bu sefer. Durumumu izah ettim. Özetle şunu dedi adam. Sizin hesabınızla ilgili daha dün tartıştık. Ama herhangi bir şekilde izin alamadık. Keşke hesap askıya alındıktan hemen sonra yazsaydınız dedi. Sonra baya samimi biriydi bu arada. Yeni hesap açabilirsiniz. Başka kişinin adıyla. Siz atılan maile bakıp da hesap açmamazlık yapmayın dedi

Yani şunu belirteyim. Anında durumunu yaz. Resmi konuşma yazında. Açıkca belirt, izah et. Sonuç da okuyanlar da insan o yazıyı. Ben geciktiğim için açtırtamadım. Çünkü adam da dedi. Kapanacak bir hesap değil diye. Ama işte merkezden red yiyince onlar birşey yapamıyormuş çok fazla.