1-Ben yazılımcı değilim.
2-Verdiğiniz örnek hatalı malesef. Üyelik sistemi için html tasarım yapıp form submit edildiğinde bilgileri users tablosuna kayıt etmiyorsa o zaman başlığı takıp suya bağlamamış olur. Fakat bu şifremi unuttum farklı bir özelliktir. Duş başlığı olsun, birde yandan su fışkırtma bölümü olsun gibi birşeydir. Siz duş başlığı derseniz usta gelip telefon şeklindeki duş başlığını takar suya bağlar gider. Ama yandan su fışkırtan ikinci bir başlık olandan istiyorum derseniz o zaman istediğinizi yapar. Şifremi unuttum kısmını yapması için mutlaka belirmelisiniz, bu farklıdır.
3-Siz şimdi bu örneğe itiraz edeceksiniz muhtemelen. O yüzden sizinle kesinlikle tartışmayacağım. Fakat benim fikrime göre her detay kesinlikle ve kesinlikle belirtilmelidir. Siz öyle düşünmüyorsanız saygı duyuyorum. Fakat kendinizi garantiye almak varken neden şansa bırakırsınız orası ayrı. Umarım sizinle çalışacak kişiler bunları yapacak insanlar olur. Yoksa daha çok sinirlenecek yada mağdur olacaksınız.
Çalışma hayatınızda bol şans dilerim. Çünkü epey ihtiyacınız olacak.
Örneğe itiraz etmiyorum herkes kendince haklı. Konunun asıl açılış amacı bu da değil aslında

Teşekkür ederim katkı için.