Kalantor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam para parayı çeker diye bir laf var. Bu iş sabır işi webmasterseniz biliyorsunuzdur. Bende yeni bir site açtım mesela genel blog sitesi içinde hayvanlardan modaya, modadan sağlığa kadar bir çok kategori var. Sadece editörlük parası aylık bin lirayı geçiyor. Bunun içine backlink vs de ekleyeceksiniz. Hitler daha artmadı sadece bekliyoruz. Siteyi merak edersen off topic'te reklamı var. 5k yatırım ile girdim mesela ben o işe şimdilik bekliyorum sabrediyorum. Sitenin şahlanması için en az 5 ay var. Bence sende bir genel blog sitesi aç kadınlar üzerine. Forumdan 200 tl verip makale satın almıştım. 50 tane. O makaleyi sana hediye ederim hepsi özgün. Sitene girersin 5 ay sonra en azından hit gelir 200 300 500 kimbilir belki 1k. Ben sana bu konuda yardımcı olabilirim.
Sitenizi biliyorum hocam, temanızı beğeniyorum Çekilişlerinize de katılıyorum Ama bende bütçe yok maalesef. O yüzden ağır ağır ilerleyecek sitem. Makale konusunu da özelden görüşebiliriz, web konusunda biraz akıl alabilirim )