mrtykc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam estf neden yanlış anlayayım.BURADAKİ konumda bunun için konu açmıştım. Ne sitesi açsam diye. Botları var diye hep haber sitesi, oyun sitesi, yemek sitesi v.s. geldi aklıma. Ama piyasada bu sitelerden birsürü olduğu için ben de hem gelişmek için hem de belki hayvanların yararına bir şey yapmış olurum diye böyle birşey geldi aklıma. Önerileriniz varsa her türlü öneriye açığım
Hocam para parayı çeker diye bir laf var. Bu iş sabır işi webmasterseniz biliyorsunuzdur. Bende yeni bir site açtım mesela genel blog sitesi içinde hayvanlardan modaya, modadan sağlığa kadar bir çok kategori var. Sadece editörlük parası aylık bin lirayı geçiyor. Bunun içine backlink vs de ekleyeceksiniz. Hitler daha artmadı sadece bekliyoruz. Siteyi merak edersen off topic'te reklamı var. 5k yatırım ile girdim mesela ben o işe şimdilik bekliyorum sabrediyorum. Sitenin şahlanması için en az 5 ay var. Bence sende bir genel blog sitesi aç kadınlar üzerine. Forumdan 200 tl verip makale satın almıştım. 50 tane. O makaleyi sana hediye ederim hepsi özgün. Sitene girersin 5 ay sonra en azından hit gelir 200 300 500 kimbilir belki 1k. Ben sana bu konuda yardımcı olabilirim.