Tasarım yazılımcının üstüne atılıp ben böyle site istiyorum deyip kaçılmamalı. Yazılımcı sizin özel isteklerinizi tahmin eden bir falcı değil.
Yazılımcı demo attığında sallamayıp sonra iş bittikten sonra ya şurası böyle orası öyle denmemeli.
Sadece kod olarak anlaştığınız kişiye iş bittikten sonra şurasını bir tık açalım, orasını üç tık büyütelim tarzı css istekleriylr gidilmemeli (burada bir tık kaç birimdir abidin? Bana resmini çizebilir misin? )

Yazılımcı sizin baştaki isteklerinizi minimum zamanda nasıl kodlar diye hesaplar ve ona göre fiyat verir, işi almak için bütçeyi düşük tutmalı. Sonra vay efendim niye linke tıklandığında masama yanar döner meyve tabağı gelmiyor, o kadar para verdik denmemeli.

Mümkünse bütün iş akışı alt şemalar şeklinde asana gibi bir programla takip edilmeli.

Talep edilen dil iyi bilinmeli php üzerinden anlaşılmışsa php kodlanır ama müşterinin çoğu talebi genelde front endle ilgili oluyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi