KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasa durgun, kimse 1-2 istisnai sektörü örnek verip durmasın lütfen.
Ayrıca para uçup gitmiyormuş. Bunu bu işlerin tam merkezindeki sektördeki olan biri olarak söylüyormuş. Ülkenin döviz borcunun ve sürekli artan kurun ülke borcunun üzerindeki etkisi falan birşey ifade etmiyor herhalde ?
Ya da devletin yurtdışında sürekli kredi arayışlarında olması, bu kredilerin faizlerinin hepimizden çıkacak olması paranın uçup gitmemesine bir örnek mi ? Para uçup gidiyor, TL değer kaybettikçe bizim paramız uçup gidiyor maalesef.
1 ay önce ki 20 TL ile bugün 20 TL nin değeri aynı mı ?

Ya da benzin şuan 7 lira değilse nereden karşılanıyor aradaki fark ? Devletin vergi gelirlerinden. Yani paramız önünü alamadığımız şekilde uçup gidiyor. Çok şey yazardımda para bir yere gitmiyor birinin cebinden çıkıp diğerine giriyor denen bir ortamda çok fazla şey yazmak doğru değil
sakin ol hocam fikir benim görüş benim. saygı.
bankacıyım. para birinin cebinden çıkıp diğerine giriyor derken desteksiz söylemiyorum. para benim elimden geçiyor zira. şu dediğimin de arkasındayım "bizim milletimiz hiç bir zaman piyasalar çok iyi maşallah vs demez. hep kötüdür, hep kötüdür." adam önümde telefonla konuşuyor. 3 kuruşluk çekini ödememek için sızlanıyor da sızlanıyor "yok 2 gün erteleyelim de yok piyasa berbat" bilmem ne. daha telefonu kapatır kapatmaz sorduğu soru "vadeliler ne zaman dönüyor?" 4 haneli çeki için ağlayan adamın 7 haneli vadelisi var. bu bildiklerimden sadece bir tanesi. ha gelgelelim kötü sektör yok mu? elbette var. Allah kolaylık versin. Ödeme kolaylığı versin.