Merhaba , bu foruma kayıt olmadan önce başka bir forumda da bunla ilgili bazı görüşmelerim olmuştu, burdan da bir kaç arkadaşla iletişime geçip fikir aldım. Benim birincil amacım internet üzerinden kazanç elde edenlerin tek ses olarak bir dernek olarak konuşabilmesi ve kazançlarının vergilendirme konusunda risk yaşamamaları için derneğe bağlı iktisadi teşebbüs ile tek çatıdan kontrol edilmesi bunun karşılığında ise herkesin ayrı ayrı damga vergisi , bağkur , defter ücreti vs ödemesini engellemekti. İktisadi teşebbüs konusunda bir kaç açık noktamız kalmıştı. Avukat ile de konuyu görüştüm bazı çalışmalarımız oldu , dernek mevzuatı zaten açık hali hazırda ortağımla birlikte yönetim kurulunda olduğumuz bir dernekte var. Tabi mesafeler ve zaman önemli bir kıstas olduğu için fikri biraz askıya aldım yinede dernekle ilgili sorularınız veya bir çalışmanız olursa sizlere vakit buldukça yardımcı olabilirim.

Bir şey daha ekliyim bir amacım da şuydu bilişim hukuku ile ilgili sıkıntılar yaşandığı için anlaşmalı bir avukat ve anlaşmalı bir müşavir ile dernek üyelerine özel tarife ile hizmet sağlamak.