Merhaba, Arkadaşlar konuda anlatacağım fikirler önemli. Eğer sizde bu konuda katkıda bulunmak yada bir fikir vermek isterseniz lütfen yazmaktan çekinmeyin.
Büyük bir hayalim var bu hayalim sadece benim değil birçok insanı gurur duyacağı ve ülkemize büyük katkılar sağlayacağını düşündüğüm bir hayal.
Bildiğiniz üzere ülkemizde çok büyük bir ekonomik kriz var. Konuyu açma nedenim ülkemizde bizim sektörümüzde katma değeri yüksek olabilecek fikirleri, yazılımları yada bir girişimi destekleyecek bir organizasyon sivil toplum kuruluşu yada R10 Derneği gibi bir oluşumun olması.
Bu oluşum hakkında aklıma gelen şudur: Sivil toplum kuruluşu,Dernek nasıl kurulur hiç bilmiyorum. ancak sağlam yöneticilerle mali yöndende güvenilir bir dernek yönetimiyle başarılı bir şekilde yürüyeceğini düşünüyorum.
Bu vakıfta herkes istediği kadar bağış yaparak bir takım girişimlere destek vererek ülkemize ve özellikle yurt dışına pazarlanacak bir girişimin olması gerekli. başarıya ulaşması için her türlü desteğin verilmesi kanaatindeyim.
Aranızda şöyle düşünenler olabilir illa maddi yönden desteklenmesi şartmı? Bence değil gönüllü yazılımcı gönüllü e-ticaret uzmanı vb kişiler destek vererekde başaramazmıyız?
Düşünsenize global anlamda bir ihtiyaç için yazılım yada program üreterek sattığımızı düşünün. Bunun ülkemize ne kadar büyük katkısı olacağını hayal edin. Gelen kazancın tamamı tekrar vakıfa bağlansa başka girişimlerede destek verse?
Ülkemize çok büyük katkısı olmazmı? Belki çok azda olsa ekonomimize katkı sağlayamazmı?
Lütfen yorum yapmaktan üşenmeyin her farklı görüşe ihtiyaç vardır, birlikten güç doğar.