1 ay ve 0 ticaret ama 90.000 tl yi gönderip uygulamayı yollamanızı bekliycez öyle mi? Çok bekleriz...
Mesajdaki kinayeyi anlayamayacak kadar akıllısınız ! Ben burada zaten diyorum gelin yüzyüze görüşelim anlatabildimmi ?
kaldı ki kendini 30 ay sonra amorti edecek.
şu uygulamaların saçma sapan sebeplerden silindiği piyasada
Hocam . Bütçeniz varsa ve maddi durumunuz iyiyse Biraz yatırım ile geliri 2 katına çıkarabileceğini belirttim emin olun şuanda sizi tenzih ederek söylüyorum pm.de yazan çok kişi var sırf uygulamanın hangi kategoride oldugunu ne üzerine oldugunu nasıl çalıştığını öğrenip benzerini yapmak veya kötü niyetli olanlar spamlak v.s v.s tüm mesele bu uygulama gayet tatmin edici ve hiç bir şekilde silinmeyecek bir uygulama kendi kategorisinde aranan kelimelerde 1. ve ilk 5 in içerisinde umarım sizde empati yapıp bana hak verirsiniz saygılarımla , ben burada zorla bişeyi satmıyorum ve kimseyide ikna etme gibi bir amacım yok ciddi olan arkadaş gelir misafir ederim ticaret bu sonuçta olurda olmazda bir aciliyetim yok müşterisini bulursa kısmeti olur olmazsada gelir bana gelir sonuçta teşekkürlerimi sunuyorum.