hocam ne dopingi allahini seversen. sozel icin bol tekrar nasil yapilir onu ogren. sayisal icinse bol soru ile konu nasil ogrenilir onu ogren bu is tamamdir.
ben egitimciyim memleketin en iyi kurumlarindan (gercekten turkiye derecesi ilk 10 da ogrencilerim oldu) tut egitimin en kotu oldugu ilinde kotu devlet okullarinda ve MEBin il bazinda bazi birimlerinde calistim.
bir konu calisirken genelde ogrenciler senin gibi hocam pratik var mi nasil olacak, bunun kolay yolu var mi gibi sorular sorar tum bu sorularin cevabi TEKRAR EDEREK BOL SORU COZEREK calismaktir. (tabi tekrar dedigimiz zaman sizin akliniza ne geliyor bu kisim cok onemli zira bizim memlekette tekrar ve bol soru cozme isini insanlar pek bilmiyor once bunu ogrenmek lazim.)