Teşekkürler, burada önemli olan şey gelen gelir değilmi ? , a uygulama veya b uygulama bunu neden bu kadar çok isteniyorki ? istenme nedeni bende aynı uygulamadan yapıyım banada para gelsin öyle olmuyor işte ciddi emek var , niyet ciddiyse zaten Hesap ss gönderene istediği bilgiyi veriyorum bilgi olarakta fazlası ile buraya yazıldı, sadece uygulamanın ne alanda olduğu ve ismi yazmıyor , uygulamanın tamamen yasal olduğunu belirttim gelirleride sundum daha ne bilgisi isteniyor onuda anlayamadım ... ?
Hocam bende yazıp konuşacaktım ama şu cümleyi görünce vazgeçtim.
Hiç kimse kalkıp bilmediği a veya b uygulaması için kalkıp başka şehre gelmez. Benim şahsen uygulamayı alacak kadar param var ama illegal olmasa bile ne olduğunu bilmediğim bir şeyi sırf geliri için gelip almam kimsede almaz, asla bir alıcı bulamazsınız bu şekilde. Uygulamanın linkini güvenlik açısından paylaşmasanız bile en azından benzerlerinden birinin linkini veya genel olarak bir kategori belirtmeniz gerek. Kimse aynısını yapayımda kazanayım diye uğraşmaz merak etmeyin. Siz sadece geliri olduğunu bilip başka hiçbir şeyini bilmediğiniz birşeyi alır mıydınız? Empati lütfen