Kerems07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler, burada önemli olan şey gelen gelir değilmi ? , a uygulama veya b uygulama bunu neden bu kadar çok isteniyorki ? istenme nedeni bende aynı uygulamadan yapıyım banada para gelsin öyle olmuyor işte ciddi emek var , niyet ciddiyse zaten Hesap ss gönderene istediği bilgiyi veriyorum bilgi olarakta fazlası ile buraya yazıldı, sadece uygulamanın ne alanda olduğu ve ismi yazmıyor , uygulamanın tamamen yasal olduğunu belirttim gelirleride sundum daha ne bilgisi isteniyor onuda anlayamadım ... ?
Gelir çok önemli ama tek faktör değil. İnsanlar hoşlarına gidecek bir şeye mi para verecekler yoksa hoşlarına gitmeyecek mi, daha da ilerletilebilecek bir proje mi yoksa sonu yaklaşan bir proje mi, rekabet ne düzeyde vs gibi pek çok farklı burada yazmadığım faktörü de düşünüyor. Bu sebeple bazı zahmetlere katlanmadan önce ilgi duyabilecekleri bir şey mi yoksa değil mi onu görmek istiyor. Bu normal ciddi alıcı profili, bir diğer durumda sizi de endişelendirdiğini düşündüğüm iyi bir şeyse neden o kadar para vereyim kendim yaparım diye düşünen hırsız tayfa. Doğal olarak kimin ne amaçla sizden bilgi istediğinizi bilmediğiniz için korumacı davranıyorsunuz haklısınız.. Umarım en kısa sürede istediğiniz şartlarda satışı gerçekleştirirsiniz..