enesrendeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Elimde lenovo b50 var (bkz: resmi sayfası hepsiburada linki ) daha önce de asus N56VZ ( vatan bilgisayar linki ) kullandım. Telefonda yaklaşık 3 sene iphone kullandım 5 ile 5s dönemlerinde ve asus pc ile iphone da çok memnun kalmıştım. Daha önce macbook deneyimim hiç olmadı ama şuan kullandığım pc lenovo da kendi kendine parçalanıyor mubarek. Chrome da 6-7 sekme açınca donmalar tarayıcı ile aynı anda skype kullanamamalar vs. İphonedan da zamanında çok memnun kaldığım için eskisi gibi apple a dönmek istiyorum yeniden iphone ve yanında pcde de macbook a geçmek istiyorum.Pro alacak bütçem yok ve 2. el de istemiyorum. 2 hafta önce aşağıda linkini bıraktığım macbook 4500 tl idi bugun baktım 3798 e koymuş teknoraks diğerlerinde fiyatlar yine yüksek teknoraksa nazaran. Teknorakstan daha önce alışveriş yapan var mı ? Pcde gün boyu yaptığım şeyler müşterilerimin php scriptlerinde hataları kurcalarım yapamazsam forumdan birine yaptırırım. Youtube adsense adwords mail web whatsapp ve kendi sitelerimin admin panellerini sürekli açık tutarım. Udemy üzerinden kurslarda(hesabımdaki kurslar= gamemaker, photoshop ve ios programlama iosa daha başlayamadım. ) anlatılanları aynı anda kendimde denerim yapmaya çalışırım başka pc de yaptığım bir iş yok. Tabi bu işlerin çoğunu şuanki lenovo pcde yapamıyorum çünkü bir donuyor allah bekle bir daha kendine gelsin. Şuan klavyede bile çoğu yer çalışmıyor ekran klavyesi kullanıyorum. İçimde sanki macbook air e geçince tüm dert tasa bitecek miş rahatlayacak mışım gibi bir his var. Kendimi mi kandırıyorum macbook kullananlar sizce bu ürünü almam benim için hayırlı mı olur ? Alıcak olursam da birkaç yıl bunu kullanıp sonrasında proya geçmeyi planlıyorum. Şimdiden yapılacak tüm yorumlar ve bu yazıyı buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim
Macbook Air linki
hocam daha 3 ay önce bu bilgisayarı 3200 TL ye almıştım şuan bu fiyata bence alınmaz güzel bilgisayar ama bu fiyataı hakedecek kadar değil