Sedat bey kusura bakmayın ama ilk anlattıklarınıza göre sizi daha haklı bulmuştum. Paylaşımlarınız ardından sizin çok agrasif yaklaştığınızı görüyorum. Bu sebeple yanlış anlamayın biz de dahil tüm firma'lar zaten şu agrasiflik karşısında iş yapmak istemiyorlar. Arkadaşlar yine de yardımcı olmaya çalışmış ancak tatlı dil yılanı deliğinden çıkaracağına acı dil durumu bu hale getirmiş. Karşınızdaki insanlara uşak muamelesi yaparsanız bu tip durumlarla karşılaşmanız kaçınılmazdır.

1. Hatanız alacağınız hizmeti 40 GB almanız ve bunda 40 GB boş alan beklemeniz ki bu tamamen sizin bilgisizliğinizin sonrası gelişmiş bir olay.
2. Hatanız ise firmaya çözümü sormak yerine agrasif ve sert tavırlarla konuşmuşsunuz. Bu da firmayı çözüm sunmak yerine savunma prensiplerine girmelerine yol açmış. Bu 2 hatanızdan herhangi biri olmasaydı zaten sorununuz çözülmüş olurdu. Yegane tavsiyem diyebileceğim şey karşınızdaki insanların az para kazanmayan ve sizin paranıza ihtiyacı olmadan da çok rahat yaşayabileceği gerçeğini benimsemeniz ve karşınızdaki insanları satın almış gibi tavırlara bürünmemenizdir. Ayrıca firmayı bak şikayet ederim diye tehtid etmek pek olgun bir davranış değil. Siz zaten çözülmemesi için elinizden geleni yapıp şikayet konusu açacak sebep aramışsınız.

Mesela bu konu bile yanlış yere açılmış. Artniyet yoktur diye tahmin ediyorum ancak sizin kural ihlali yapmanız biraz alışkanlık olmuş gibi.

Not : Sizi de firmayı da tanımam etmem. İlk mesajımda sizin daha haklı olduğunuzu düşünüyordum ancak bu mesajımda daha fazla detay vermeniz sebebiyle olayı daha net görebildiğim için aleyhinize bir yorum oldu.