mesobedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumları okuyup cevaplardaki saçmalıkları görüp gülen tek benmiyim acaba?
Hangi mesajlara güldüğüne göre değişir

sedatt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işini düzgün yaparsin kimse destek açmaz soru sormaz şikayet etmez. sifir sunucu icin neden dokuman arastirayim? sizde istiyorsunuzki kimse sikayet etmeden paşa paşa önüne koyulani kabul etsin. yapmayin abi bunu? adamlara bana sifir sunucu kurun dedigimde ayni sunucuyu upgrade edip diski genisletmeyi unuttuklarinda bunu dile getirme hakkim yokmu? 15dkda sorunu cozduk diyorlar benden kaynakli sorun olsa kabulde bu kadar mantiksiz hata yapip zaman kaybettirip 2saniyede cozseler ne olur? parasini odemisim yapacaklari sifir 120gb diskli sunucu yollayacaklar bunu yapamiyolarsa bende bunu yazarim. sizdeki firma seviciligi kafasini cozemiyorum siz oldukca biz daha coook kazik yeriz. firmayi degil sikayetciyi anlayin onu savunun firmayi kendini savunur. yok 15yil deneyim yok extend sizin isiniz vs vs. o zaman peynir satin almiyim süt alip kendim peynir yapim sonucta mayalamayi bilmiyorsam peynir niye isteyeyim degilmi? sunucu istiyorsanda kendi extendini kendin yap adamlari ne ugrastiriyorsun siz boyle devam edinki firmalar amaaan kalite neymis bunlara ne satsak aliyorlar kaliteli hizmete ugrasmayin çürük bozuk dayayin gitsin kafasinda devam etsin.
Ya ben şeyi merak ettim, "daha bir şey yazmıyorum iki taraf da açıklamasını yaptı, okuyanlar kararını versin" demişsin de ilk yazdığım mesajdan sonra bence zaten verecek cevabın kalmamış olmalı.

Bir de şu çok biliyorum havaları servis sağlayıcıları en çok sıkan konudur, madem çok biliyorsun o zaman diski genişletmeyi de bilirsin. Neden diski genişletmedik diye konuyu buralara taşımazsın.

Vaktinin çok önemli olduğunu da destek talebine 17 saat sonra cevap vermenden biz de anlayabiliyoruz.

Bir de bunun yeni sipariş olmadığını, işlemin upgrade olduğunu ve sistemin otomatik fatura üretip, ödemenin ardından yine otomatik işlem yaptığını da idrak etmelisin artık. Eğer cloud ssd #2 paketi sipariş edilmiş olsaydı, zaten diski 120gb olarak gelecekti. Biz yapmak zorunda olmadığımız işi üstlendik diye şimdi oturdum burda saçma sapan ithamlarına cevap veriyorum. Müşteriyle polemik işini biz 2007 de burada bırakmıştık, siz de bu kafayı bırakın da işimize bakalım.

Gün içinde 10 kere canlı desteğe sahte isimlerle girip, konunun linkini atmandan bahsetmiyorum bile. Bence artık yazmamalısın.

Ücret iadesi istiyorsan da müşteri paneli üzerinden talepte bulun, kesintisiz iade edilmesini sağlayacağım.