Sektör olarak aynı sektörde çalışıyoruz.Siz kurumsalsınız ben freelancer çalışıyorum.Bunu sadece empati yapmaya çalışacağım için söylüyorum.
Kurumsal bir firma olarak reklam vermenizin amacı, marka bilinirliği arttırmak, mevcut hizmet satışını arttırmak.Bunlara bir taban oluşturucak alanda reklam vermenizi öneririm.
Bana kalırsa bir alanda reklam vermek yerine tüm alanlara bölerek paranızı dağıtmanız gerekmekte ama verdiğiniz hizmetle uygun olmayan alanlar varsa değil tabi.
Hizmet satıyorsunuz bu hizmeti kimler alır?Benim olacak müşteri instagramda mıdır, facebookta mı, yoksa youtubeda mı diyor olmalısınız benim gibi.
Adwords reklamlarına yaptığınız harcamayı %50 kısarak instagramdan ilerleyebilirsiniz.
Şuan için instagram sosyal ağlarda diğerlerine göre daha kullanımı yüksek.Çok fazla fikir var ne yazıcağımı bilmiyorum ama kurumsal sosyal medya hesaplarınız dışında müşteriye ulaşmanın yolunu bulmanızı öneriyorum nasıl olucak derseniz farklı şeyler yapın, viral reklam sadece bir fikir mesela...