MErhaba arkadaşlar bugün karşılaştığım bir sorunu bana anlatabilecek açıklayabilecek biri varsa çok memnun olurum. Kendimi illizyon gösterisinde gibi hissettim birkaç saattir. Müşteri temsilcisinin cevabı tatmin etmedi.
şimdi ben bugün yapacağım bir işlem için içinde 49 ya da 99 lira kullanılabilir limit var diye hatırladığım karta dün gece 300 lira para aktarttım kardeşime. Sabah ta kardeşime kartta ne kadarımız vardı deyince 349 ya da 399 birşey söyledi işte tam hatırlamıyorum. Sonra ben 200 liralık işlem yaptım öğlen civarı. Sonra akşam kartta ne kadarımız kaldı dedim bir baktı -40 yazıyor kullanılabilir limit. bir de bakiye 6 lira yazan birşey var. Müşteri temsilcisini arattım o da bekleyen işleminiz varmış sabah güncellenmemiş o yüzden olmuş olabilir. Hatta banka siz işleminizde madur olmayasanız diye kartınızın %10 u kadar bakiye açmış o yüzden -40 ta kalmışsınız dedi. Bu arada bu kartın limiti 1500 lira ama ben banka kartı gibi kullanıp ayda 10 bin civarı yatır harcat yatır harcat yapıyorum.
İşin içinden çıkamadım