snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 küsür TL para verdim, online destek, ticket destek, tüm ekibi rehin alırım, managed destek almam ama tüm işlemlerimi yaptırırım, yapmazlarsa sağa sola şikayet/karalama yazarım, ya da taşımakla tehdit ederim. Zaten klavye başındayız, veririm bir de ayarı, oh ne ala.

OVH'a, digitalocean'a "cevap vermeyeceklerini bildiğinden" veya "bu onların işi değil" dediğinden ticket açamayan, google'da sayfalarca makale okuyup sorununu kendi çözen insanlar, bir kaç dakikada kendi dilinde destek alabildiği yerli şirketlere verip veriştiriyor. Yapmayın, hiç yakışık almıyor. Bu firmalarda sizin bu niyetinizin farkında.

işini düzgün yaparsin kimse destek açmaz soru sormaz şikayet etmez. sifir sunucu icin neden dokuman arastirayim? sizde istiyorsunuzki kimse sikayet etmeden paşa paşa önüne koyulani kabul etsin. yapmayin abi bunu? adamlara bana sifir sunucu kurun dedigimde ayni sunucuyu upgrade edip diski genisletmeyi unuttuklarinda bunu dile getirme hakkim yokmu? 15dkda sorunu cozduk diyorlar benden kaynakli sorun olsa kabulde bu kadar mantiksiz hata yapip zaman kaybettirip 2saniyede cozseler ne olur? parasini odemisim yapacaklari sifir 120gb diskli sunucu yollayacaklar bunu yapamiyolarsa bende bunu yazarim. sizdeki firma seviciligi kafasini cozemiyorum siz oldukca biz daha coook kazik yeriz. firmayi degil sikayetciyi anlayin onu savunun firmayi kendini savunur. yok 15yil deneyim yok extend sizin isiniz vs vs. o zaman peynir satin almiyim süt alip kendim peynir yapim sonucta mayalamayi bilmiyorsam peynir niye isteyeyim degilmi? sunucu istiyorsanda kendi extendini kendin yap adamlari ne ugrastiriyorsun siz boyle devam edinki firmalar amaaan kalite neymis bunlara ne satsak aliyorlar kaliteli hizmete ugrasmayin çürük bozuk dayayin gitsin kafasinda devam etsin.