Tasarim, pil, kamera, islemci olarak daha dusuk fiyatlarda bulabilecegin Xiaomi Redmi Note 5 Pro oneririm. Mate 10 lite ile karsilastirmasina biradan bakabilirsin
https://www.epey.com/akilli-telefonl...ote-5-pro-6gb/
Tasarimdan cok islemciye onem veriyorsan xiaomi 6 tercih edebilirsin.
Bende xiaomi note 5 plus var sana onerdigim pro versiyonun bir alti daha onceden samsung, iphone kullanmis biriyim ve bu cihaza gectikten sonra bunlara bos yere para verdigimi anladim markaya para veriyoruz resmen bendeki cihazi anlatacak olursam cepport uzerinden kvk garantili olarak aldim ekrna parlakligi cok iyi, sarji 2 gun gidiyor 4000 mah sarj etmeyi unutturuyor diyebilirim, islemcisi parasina gore en iysi aka genel olarak orta seviye bir islemci ama su anda hicbir oyunda donma problemi yasamiyorum yuksek grafikte oyun oynuyorum sana onerdigim modelin islemcisi daha iyi, kamera konusunda tek eksigi kamerasi doyebilirim oda fiyatina gore normal yani ben 1000 tl ye aldim bir kac ay once bu fiyata boyle hir telefon yok samsungun 2000tl lok cihazindan iyi parmak izi okuyucusunun hizi ne samsungta var ne iphone da tavsiye ederim

marka takintin yoksa kesin al.