YsnOZT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"aktif şikayeti olanlara hizmet vermiyoruz" komik
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız,

Sohbet'de
"Ben satış temsilcisiyim size bu konularda yardımcı olamam"

Diyen adama patlıyorsunuz. Yardımcı olamayacağını söylediği halde...
Ve sadece varsayımlarda bulunuyor gördüğüm kadarıyla.

Şöyle bir durup en ufak şeyde ya 1 ya 5 yıldız veren zihniyeti girişte bırakıp düşünürseniz sizde de hata var.

Hocam aynı satış temsilcisiyle sunucu almadan önce görüştüm. "Sunucularımız böyle iyi şöyle iyi, coca cola bile müşterimiz, 3dk geçmeden destek talebiniz yanıtlanır, asla sorun yaşamayacaksınız." diye atıp tutarken bilgisi varken, bu konuyamı yabancı? Bendede tabi hata var. Yurtdışı sağlam sunucu kullanmak varken aman paramız dışarı çıkmasın düşüncesindeyim.

Şirket profili sayfalarında yazanlar:

Rakipsiz teknik destek
Bildiğimiz üzere ülkemizdeki en iyi teknik personel kadrolarından birine sahibiz. Buna bağlı olarak teknik destek kalitemize inanıyor ve rakipsiz olduğunu iddia ediyoruz. Ortalama 3 dakikada destek taleplerinizi yanıtlıyoruz.
Hiçbir destek talebim 3dk yada benzeri sürede cevaplanmadı. Ülkenin en iyi teknik personeli "sıfırdan sunucu istiyorum" cümlesini anlamadan 40gb-120gb farkını bilmeden sunucu yükseltiyor.

%100 Müşteri memnuniyeti

Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Memnuniyetinizi en üst seviyede tutmak için 7/24 çalışıyoruz. Memnun kalmadığınız hizmetlerimizde koşulsuz ücret iadesi alabilirsiniz. (Alan adı, SSL Sertifikaları ve Kiralık sunucu hizmetleri hariç)
Hiçbir firmada asla sunucu iadesi yokmuş ama kanıtları sunabilirim, guzel hostingden sunucu alıp iade etmiştim. 7/24 çalışan firma sunucuyu 24 saatte kuruyor. Turhost firması onlar kadar iyi destek vermiyormuş.

Deneyimli Ekip
Sektörde 15. yılımızdayız ve bu geçen süreçte bu işin nasıl yapıldığını iyi öğrendik. Şirket personellerimiz sistem ve yazılım mühendislerinden oluşmakta olup, taleplerinizi kısa sürede anlayarak, en hızlı şekilde çözüm üretebilmektedir.
15 yıllık deneyimli yazılım mühendisleri sql'i dışarıya nasıl açacağımı bilemiyor. Destek talebim aşağıda.

Açtığım destek talebi:
Oluşturduğum veritabanını remote bağlantıya nasıl izin verebilirim? Dışarıdanda bağlanabilmek gerek, bunun için manuel olarak firewall kuralları ekleyip yapabilirim ama varsa plesk üzerinden basit bir yöntem söyleyebilirmisiniz?

Gelen destek yanıtı:
Merhaba,
Windows firewall standart olarak kapalı durumda, ekstra bir izin vermenize gerek yok. Ama mssql tarafında da kullanıcı ayarlarında böyle bir ayar yapılması gerekiyor ise bu tam olarak nereden yapılıyor bilmiyoruz maalesef. Sistem tarafıyla ilgili olduğumuz için yazılım konularında bizim de bilmediğimiz şeyler çıkabiliyor
Plesk üzerinde DB kullanıcısını yönettiğiniz ekranlarda böyle bir ayar olma ihtimali var. Ama bence önce bir dışarıdan bağlantı deneyin, bağlanamazsanız buna çözüm üretmeye çalışabiliriz.