@Chronos @Datafon @conquer hocalarım cevaplarınız için teşekkürler.
Ben adamlardan upgrade istemedim, aşağıda destek talebim mevcut. Bu tip sorun olacağını bildiğim için adamlara sunucuyu iptal edin yeni sunucu açın yollayın dedim. Adamlar dalgınlık olmuş diyor, sonra extend sizin işiniz diyor, şikayet edeceğim dediğimde bloglarında bilgilerimi paylaşmakla tehtid ediyor, para iadesi yapmıyor. Yani müşteriyseniz sorunlara katlanıp şikayet etmeden ne verirlerse ne yaparlarsa sizin "peki abi, tamam abi, siz ne derseniz kabul abi" demenizi bekliyor.
120GB disklik bir sunucu açıp bilgileri yollamak bu kadarmı zor? Desteğe yazın bekleyin diyorlarda neden bekleyeyim? Parasını ödedik vazifemizi yaptık. Biz 188Tl yatırıcaz diyip 40TL yatırsak sunucuyu açmazlar ama onlar 120GB açıcaz diyip 40GB açınca ne olacakki yaw bekleyin, o sizin işiniz bize ne demeyi normal karşılıyor.
DESTEĞE YAZDIĞIM MESAJ:
selamlar,
Ben sunucuyu bir üst pakete yükseltmek için aradaki farkı ödedim. Şuan Cloud SSD #1 sunucucayım. Bu sunucunun iptal edilip "Cloud SSD #2" paket olarak kurulum yapılıp yeni sunucu bilgilerinin gönderilmesini talep ediyorum. Teşekkürler.
[08:23] SUNUCU.COM.TR: Hoş geldiniz, yardımcı olabilir miyim ?
[08:23] sedat: selam dün ssd1 paketten ssd2 pakete geçiş için anlaşmıştık aradaki farkıda yolladım ama ssd1 paket tekrar kurulup gönderilmiş
[08:23] sedat: niye böyle
[08:23] SUNUCU.COM.TR: Destek talebi üzerinden yazar mısınız bu konuyu lütfen
[08:24] sedat: yazdım 10dk öncede
[08:24] sedat: siteyi taşicam boşa zaman kaybı olup duruyor
[08:24] SUNUCU.COM.TR: Anlıyorum ama beklemeniz gerekiyor
[08:24] SUNUCU.COM.TR: Destek talepleri sırasıyla yapılıyor
[08:25] sedat: yok beklemek sorun değilde anlamsız bir iş yapılmış
[08:25] sedat: neyse bekleyelim
[08:25] SUNUCU.COM.TR: Yani ben size buradan yardımcı olamam
[08:25] SUNUCU.COM.TR: Prosedürün dışında hareket ederseniz boşa vakit kaybedersiniz
[08:26] SUNUCU.COM.TR: Bizim tüm işlerimiz destek paneli üzerinden yapılıyor ve sürekli takip ediliyor
[08:26] SUNUCU.COM.TR: Ben satış temsilcisiyim size bu konularda yardımcı olamam
[08:27] sedat: tamamdır ama bu durumu bir kaç platformda şikayet olarak belirtieceğim yetkililere bildirirsiniz
[08:27] sedat: teşekkürler.
[08:27] SUNUCU.COM.TR: Tabii nasıl isterseniz
[08:27] SUNUCU.COM.TR: Ancak aktif bir şikayeti olan kullanıcıya servis vermeye devam etmiyoruz bilginiz olsun
[08:27] sedat: ödediği para ne oluyor
[08:28] sedat: gaspmı ediyorsunuz
[08:28] SUNUCU.COM.TR: Yeni dönem yenilemesi yaptırtmıyoruz
[08:28] SUNUCU.COM.TR: Datalarınızı alıp gidiyorsunuz
[08:28] sedat: zaten iade olsa 1 saniye durmamda hem saçma hizmet veriyorsunuz hem iade yok
[08:29] SUNUCU.COM.TR: Sedat bey bu zihniyetle her yerde 1 dk durmazsınız zaten
[08:29] SUNUCU.COM.TR: Sorun çözümü basit yazıyorsunuz yapılıyor
[08:29] SUNUCU.COM.TR: Paket artırımında diski extend etmek gerekiyor
[08:29] SUNUCU.COM.TR: Yapmamış olabilirsiniz ama sorunu bize yıkıyor olabilirsiniz
[08:29] SUNUCU.COM.TR: Siz istiyorsunuz ki gelin buraya chat yapın
[08:29] SUNUCU.COM.TR: Burada 3500 sunucu var bir size servis vermiyoruz
[08:30] SUNUCU.COM.TR: O yüzden gereksiz meşguliyeti bırakın hepimiz işimize bakalım
[08:30] sedat: ya bırakın

diski extend etmek gerekliyse sunucuyu tam olarak kurun gönderin banane extendden
[08:30] sedat: o zaman sunucuyuda gelip biz kuralım
[08:30] SUNUCU.COM.TR: Buraya girişinizi engelliyorum
[08:30] SUNUCU.COM.TR: Sonraki talepleri site üzerinden iletn
[08:30] sedat:

[08:31] SUNUCU.COM.TR has left the conversation