Bu üslubu her yerde tanırım. İnsanlar da tecrübelerimden faydalansın istedim. Yaşım başım bayağı var, rahat ol. 50-100 liralık grafik işlerinden sonra 45 milyonluk işe aracı olmaya soyunan (komisyon alıp hayatının vurgununu vurmayı düşleyen) adama güvenmem ben. Hele yok devlet kanalı olmadı devlette çalışan tanıdığım ayakları ile güvence vermeye çalışan adama hiç güvenmem. 1400k'lık plakayı 900k'ya satacak, bak sen şu işe. İstanbul'da 5 tane büyük esnaf var bu işi yapan. Adamın 50 plakası olacak ama bu esnaflara kardeşim ufak bir tenzilatla bu plakaları benim adıma satar mısınız diye sormasını bilemeyecek (adamın ayağını yere bastırmazlar havada kaparlar, birbirini vururlar bu işi için). Araya devlet büyüğü ve forum grafikçisi sokup satmaya çalışacak. Sonra forumdaki arkadaşlar da yutacak. Ancak bu kadar sonuç alabilirsin. Hadi sana iyi satışlar. Benden bu kadar. İnsanların tecrübe kazanmasını isterim ama benim de ufak tefek işlerim var. Onlara döneyim.
Cebinde çay parası olmayan birisin belkide ama ben yine de seni aşağılamayacağım istanbuldaysan eğer seni yaptığım 50-100₺ lik grafik işlerinin parasıyla 1 hafta tatile yollayayım benim yerimede eğlen

,gel gelelim araya devlet büyüğü ve forum grafikçisi dediğin olaya bu işi sadece sen satıcaksın diye bana birşey söylenmedi ben sadece duyum aldım ve alıcı bulursam pay yemenin peşindeyim fakat senin o küçük beynine göre bu iş sadece benimle devletin arasında olan bi durum lakin öyle değil.Ayriyetten sen benim yaşam tarzımı paramı pulumu bilmediğin için bu şekil konuşma şansın sıfır eğer çok param var diyosan ben seninle 2 zara 200k atmasınıda bilirim sıkıntı yok ama edebini takın benim sinirlerimi iyice azdırma zararlı çıkarsın
@AlperA.; Alper beye konuyu kilitlemesi için pm gönderdim sırf
@the_white; bu boş insanla laf kalabalığı yapmamak için plakalar hakkında da gerekli bilgiyi verdim alper beye alıcısı olan ya da parası olan mesaj atsın işini halledelim herkese iyi günler