Merhaba arkadaşlar,
Tumblr APIden anlayan bir yazılımcıya ihtiyaç var. Tasarım hazır şu anda sizin yapacağınız tek şey kodlamak.
İstediğim özellikler neler bunlardan bahsedeyim:
- Anasayfada 15 blog gösteriliyor. Bu bloglar günün en popüler blogları. Günlük takipçi sayısına göre güncelleniyor.
- Blog sayfasında blog adı, blog açıklaması, toplam takipçi sayısı, günlük gelen takipçi sayısı vs. gibi özellikler mevcut. 2 chart mevcut, soldaki takipçi yükselişini sağdaki ise günlük gelen takipçiyi gösteriyor.
Tumblr günlük gelen takipçi sayısını vermiyor. Yine yazılımcı sizsiniz ama benim düşüncem şu, mesela gece 12de sayımlar sıfırlanacak ertesi gece 12ye kadar toplam 24 saat yani kaç takipçi olmuş bunu veritabanına kaydedecek. Yine aynı şekilde takipçi yükselişi de bu şekilde yapılacak mesela bir önceki gece 30.500 takipçi vardı diyelim bu gece 12de 31.500 takipçi oldu bunu veritabanına kaydedecek. Bunlar anlık olarak güncellenecek, sadece sıfırlama olayı gece 12de yapılacak.
- Freelancer sitesinde birisine işi verdim 5 gündür işi bitiremedi ve istediklerimi bir türlü yapamadı. Benim söylediklerimi farklı farklı yapmaya çalışıyor o yüzden tekrar aynı şekilde uğraşmak istemiyorum.
- Invision proje bağlantısı mevcut, PM isteyenlere göndereceğim oradan yorumları okuyup detaylı anlayabilirsiniz.
Lütfen yapabilecek kişiler PM atsın, ona göre proje bağlantısını ileteyim. Fiyat teklifi alıyorum, herkesten fiyat teklifini alıp en son karar vereceğim ona göre PM'e dönüş yapacağım.