Bu üslubu her yerde tanırım. İnsanlar da tecrübelerimden faydalansın istedim. Yaşım başım bayağı var, rahat ol. 50-100 liralık grafik işlerinden sonra 45 milyonluk işe aracı olmaya soyunan (komisyon alıp hayatının vurgununu vurmayı düşleyen) adama güvenmem ben. Hele yok devlet kanalı olmadı devlette çalışan tanıdığım ayakları ile güvence vermeye çalışan adama hiç güvenmem. 1400k'lık plakayı 900k'ya satacak, bak sen şu işe. İstanbul'da 5 tane büyük esnaf var bu işi yapan. Adamın 50 plakası olacak ama bu esnaflara kardeşim ufak bir tenzilatla bu plakaları benim adıma satar mısınız diye sormasını bilemeyecek (adamın ayağını yere bastırmazlar havada kaparlar, birbirini vururlar bu işi için). Araya devlet büyüğü ve forum grafikçisi sokup satmaya çalışacak. Sonra forumdaki arkadaşlar da yutacak. Ancak bu kadar sonuç alabilirsin. Hadi sana iyi satışlar. Benden bu kadar. İnsanların tecrübe kazanmasını isterim ama benim de ufak tefek işlerim var. Onlara döneyim.

TODOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben herşey düzgünce açıklıyorum zaten,senin yaşın başın kaçta sen insanlara hayat tavsiyesi veriyorsun seni inandırmak için herhangi bir kanıt sunmama gerek yok paran varsa ya da alıcın varsa adam gibi yazarsın detsyları sorarsın ozaman kanıtda yollarım belgede yollarım referansta yollarım ama önce insan olucaksın birilerini karalamaya çalışmadan önce icraat göstericeksin karşında ki boş çıkarsa karalayacaksın sen tırıvırısın net..