n3pix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farklı kültürleri tanımak en sevdiğim ve merak ettiğim şeylerden bir kaçı. Özellik, Rus Kültürü en tanımak istediğim.

İş yeriniz hayırlı olsun, kuruluş amacit ve içeriği ile bence gayet başarılı olacak gibi. En azından benim gibi, farklı milletlerin farklı kültürlerine merakı olan insanların en az bir defa geleceğini düşünüyorum.

Bu arada çok merak ettiğim bir şey var, Rus asıllı mısınız? Yanlış anlamayın lütfen, cidden merak ettim.
Merhaba
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

Evet biz de bu mekanı açarken farklılıklar üzerine odaklandık.
Yaptığımız tüm pastalar ve tatlılar ağırlıklı olarak Rus lezzetleri. Fakat Avrupa'nın da bir çok lezzetini de orijinal olarak sunuyoruz. (Mascarpone Tiramisu gibi)

Kahvelerimizde "Loccake Blend" diye geçiyor ve tamamen bizim pastalarımıza uygun olarak en güzel dünya kahvelerinden harmanlandı.

Dekor olarak da bütçemizin el verdiği kadarıyla standart ve bilinenin dışında bir mekan yaratmaya çalıştık.

Yani özetle insanlar hem lezzet hem de görsel olarak farklı bir yerde olduğunu hissetsin istedik. Şu ana kadar aldığımız tepkilerde çalışmalarımızın sonucunun olumlu olduğu yönünde.

Bu arada Ben Türk'üm ve İzmirliyim. Fakat eşim Rus. Pastalar onun elinden çıkıyor. Kendisi Moskova'da pastacılık sektöründe tanınmış biridir. Medovik pastası kendi memleketi Rusya'da dahi meşhurdur.

Bu proje için geldik, baya bir zaman ve emek harcadık. kaliteden ödün vermeden devam ediyoruz umarım başarılı olur ve devam ederiz.

İlginiz için de çok teşekkür ederim.