Cloud paketlerde Windows tercih eden hemen her müşterimiz aynı handikapla karşılaşıyor. Windows, kurulduktan sonra upgrade'ler ve çöp dosyalar sebebiyle 10-20GB kadar yer kaplamaya başlıyor. Biz de inisiyatif kullanıp bir miktar ücretsiz arttırım yapıyoruz. Aslında bunu kullanıcının ön görmesi gerekiyor, zira hizmet aldığınız firma size söz konusu alanı tahsis ediyor, sizin tercih ettiğiniz yazılım platformunun bu alanı kullanıyor olması firmanın kusuru olarak değerlendirmek yanlış bir yaklaşım olacaktır.

Tabi tercihinizi değiştirip bir üst pakete geçtiğinizde yeni kurulum yapmak yerine upgrade etmeleri de olağan bir durum. Bu noktada değişen disk boyutu ile ilgili basit bir işlem yapmak gerekiyor. Ve evet, bu da aslında sizin yapmanız gereken bir işlem. Teamül gereği sunucu hizmeti veren firmalar size alt yapı sağlarlar. sunucunuza bağlanıp işlem yapmazlar. Hatta bu yasal olarak suç bile sayılabilir.

"Ben bunları bilmek zorunda mıyım" yaklaşımınız da yanlış. Sunucu yönetim hizmeti almıyorsanız, sunucunuzun yönetimi sizin inisiyatifinizdedir.

Tüm bu süreçte firmanız size konfigürasyon ve ilk kurulum süreçlerinde teknik destek vermeyi taahhüt etti mi? Ettiyse bu hizmeti alamadım diyebilirsiniz, burada haklısınız. Ama böyle bir hizmet taahhüdü yoksa aynı süreci başka bir firmayla da yaşamanız muhtemel.

Ancak her koşulda firmanızın, bedelini ödemiş olduğunuz hizmeti verme zorunluluğu var. Bahsettiğiniz intikamvari ifadeler ise ürpertici gerçekten.