Şikayetin ilk kısmı için sunucu.com.tr için haklı duruyor.

40GB SSD Doğal olarak işletim sistemini de içerir. Bireyler ve küçük yerler haricinde nereden hizmet alsanız böyledir bu.
Üzerine basıla basıla aksi belirtilmedikçe farklı olması beklenemez.
Bu kısımda siz haksızsınız.

Tabi ki istenen 1 gün değil 1 dakikadır ama sitelerine baktığımda sadece Alan adı ve Web Hosting harici bir hizmet için anında aktivasyon ibaresi göremiyorum. Beklenen saatler kısmını geçiyorum.

Geri kalanı hata tabi.

Wordpress yükleyin, sitemi düzeltin, virüs temizleyin, şifremi hacklemişler vesaire gibi bir talep olsa haklılar. Destek vermeleri gereken bir kalem değil. Sunucu hizmetini alan kişi bunları bilmekle sorumludur. Lakin bu durumda paket değiştirmeyip disk boyutunu yükselttiklerine göre en azından bilgi verebilirlerdi. Hatta bilgiyle birlikte nasıl yapacağınızı da açıklayamaları hem güzel olurdu.

Ayrıca kendileri kaynaklı bir hata söz konusuysa size o şekilde yaklaşmaları hiç hoş değil lakin kanıtlanabilir olmadığı için üzerinde durmuyorum.

Ücret iadesi kısmına gelince ise, Kullanım Şartları ve Hizmet Sözleşmesinde nasıl bir şeyden bahsediyordu?

https://www.sunucu.com.tr/hizmet-sartlari/ adresine baktığımda

"9- Ücret iade koşulları

Kiralık sunucu ve paylaşımlı sunucu hizmetlerinde dönem ödemesi gelmiş/gecikmiş sunucular için ücret iadesi bulunmamaktadır. Sipariş eğer hazırlanmamışsa ücret iadesi yapılabilmektedir. "

gibi bir ibare görüyorum lakin tabi ki kolay yenilir yutulur bir şey değil bu. Özellikle parasını ödediğiniz hizmeti almanız engellendiyse, kredi kartınızı veren bankaya şikayette bulunun derim. Diğer mercilere de başvursanız haklı bulunabilirsiniz.

Son olarak....
Plesk Onyx'i ve Windows'u lisans ücreti "olmaksızın" ücretsiz veren bir yerden söz ediyorsunuz...
Profesyonellik beklemiyordunuz umarım.