Selamlar,
Müşteri kazanmaya gelince her türlü biz böyleyiz biz şöyleyiz diye atıp tutan ama iş yapmaya gelince yapamayan bir sunucu firması.
Bunlardan 150TL değerindeki SSD1 paket aldım kurulumu yapıp ertesi gün yolladılar. Bir kurulum 24 saatmi sürer oda ayrı muamma. 40GB SSD olması gerekirken buna windowsun kapladığı yerde dahilmiş yani benim kullanabileceğim alan sadece 10gb seviyesindeymiş buna tamam dedim ozaman bir üst pakette 120gb disk var ben buna geçeyim dedim aradaki fiyat farkını yolladım yeni sunucu talebi açtım. Yine saatler saatler bekledim sunucuyu kurup yolladılar ama yeni sunucu yerine eski sunucuyu update etmişler baktım halen 40gb yer var bunun 30gb kadarı windows tarafından kullanılmış 10gb kadarı boşta. Beklediğim saatleremi yanayım yapılan saçmalığamı kızayım?
.
Kendim yaptığım iş bilişim olduğu için konuşuyorum,
Ben zamanında müşterim sırf diskten şikayetçi olmasın diye başta Windows'u 15 GB kurup, ardından 0 formatlamadan diskini 120 GB yapıp sanal disk kısmından upgrade yapardım. 120GB Disk'le sıfırdan kurunca evet Windows abzürt şekilde disk yiyor. Fakat 40GB yer olması imkansız max 20 yer hadi 40 yedi, 80-90GB Windows almaz, alamaz.