hocam öğrenciyim ( yaş 30 öğrenci denirse hem okuyup hem çalışıyorum) şuan evi mutfak eşyalarına kadar topladım elbiseleri toplayıp kaldırdım arkadaşa geçtim kaldığım sitede tv ünitesinden masaya kadar herşey duvara sabit deprem için düşünülümüş ama sökülmüyor. 2+1 ev bir banyo ve wc birde salona bağlı amerikan mutfak var evim total 53 metre balkonla. Yani küçük ben daha önce eczane ilacı ve yönetimden bir adet 2.5 litrelik bidon fısfıs aldım. Ben defalarda zehirlenme tehlikesi yaşadım ama haşarelere bişey olmadı. Serin günlerde veya klima açtığımda çıkmıyorlar ama bir gün eve gitmezsem diğer gün kapıdan girer girmez 4-5 öldürüyorum. Benim evdekiler Alman Hamam böceği olan cins çok çok büyüğü yok genelce 1 cm likler veya daha ufakları çıkıyor. Ama buz dolabının kapağındaki o beyaz plastik kısmında yani kapı açılıp kapandığında vakumla bıps diye kapanıp hava almaması için yapışan yerlerde milyarlarca yumurta var
Evin küçük olması müthiş avantaj. Ben eşimle mutfak dolabına hortum tutup yıkamıştım yumartalar dökülmüştü. Geceleri özellikle ortaya öıkarlar. Ben gece uyanıp aniden ışıkları açtığıdma ortada 5-10 tane görüyordum. Kaldırdığın erşyaların içerisinde yumurta olmamasına dikkat et. Tez zamanda kurtulursun umarım