Montana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@SametAkkaya; çoğu fikri okudum. Bu işi haftalarca tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum. Dışarıdan alacağın hiçbir ilaç hamam böceği için çözüm olmayacaktır.
Çok hızlı üreyebiliyor. Hal böyle olunca senin alacağın ilaç sadece doğmuş olanlar için geçerli. Yumurtalara çözüm bulmadığın sürece sen öldüreceksin yumartalardakiler doğunca hiçbitmiyor diyeceksin.

Mutfak dolapların menteşelerinin içindeki boşluklara bile yumurta bırakabiliyorlar. Bekarmısın yanlızmı yaşıyorsun bilmiyorum ama ilk yapman gerken şey evi dip bucak kaldırman olmalı. Yumurta bırakması muhtemel tüm yerleri kapatmalı ya da paketlemelisin. Sonrasında prof bi ilaçlama firması çağırmalısın. Firmalar arasında çok git gel yaşama hepsi aynı ilacı kullanıyor. Benim çağırdığım firma ilaçladan sonra Bayer Maxforce Platin diye bir mama kulanmıştı. Kibrit çöpü büyüklüğünde sıkıyorsun kapı pervazlarına ve geçmesi muhtemel her yere. Hatta ben bitane adamdan ücret karşılığı yedek almıştım.
Temel olay yumurtalar. Yumurtalara çözüm bulamazsan geçmiş olsun.

Çok yıpratıcı bir sorundur. Umarım kısa sürede çözersin. Allah sabır versin.
hocam öğrenciyim ( yaş 30 öğrenci denirse hem okuyup hem çalışıyorum) şuan evi mutfak eşyalarına kadar topladım elbiseleri toplayıp kaldırdım arkadaşa geçtim kaldığım sitede tv ünitesinden masaya kadar herşey duvara sabit deprem için düşünülümüş ama sökülmüyor. 2+1 ev bir banyo ve wc birde salona bağlı amerikan mutfak var evim total 53 metre balkonla. Yani küçük ben daha önce eczane ilacı ve yönetimden bir adet 2.5 litrelik bidon fısfıs aldım. Ben defalarda zehirlenme tehlikesi yaşadım ama haşarelere bişey olmadı. Serin günlerde veya klima açtığımda çıkmıyorlar ama bir gün eve gitmezsem diğer gün kapıdan girer girmez 4-5 öldürüyorum. Benim evdekiler Alman Hamam böceği olan cins çok çok büyüğü yok genelce 1 cm likler veya daha ufakları çıkıyor. Ama buz dolabının kapağındaki o beyaz plastik kısmında yani kapı açılıp kapandığında vakumla bıps diye kapanıp hava almaması için yapışan yerlerde milyarlarca yumurta var