Yeterli bilgim olmadığı icin onerme degilde bilgim olduğu kadariyla hangisini tercih etmemelisin (bana göre) onları soyliyim. Yakın zamanda bir arkadaşım rts bitirdi. Bölüme başladığında napicam ben hicbiryer almiyor diyordu. Sonra bir partinin genclik kollarina girdi atti kendini bir kanala(iyi kanaldi hemde köklü bir kanal). Onun haricinde medya kutuplasma var biraz bolumu okurken veya bitirdiginde bir cevre edinmis olman veya dereceyle bitirmis olman lazim ki birseyler yapasın. Dile gelirsek rusca populer bu siralar siyasi iliskilerden de ötürü popülerliğini arttırıyor. Devlettede ihtiyac var. Ben Rusça okuyorum ve Rusça oldugu icin burs aliyorum bitirde gel ihtiyacimiz var diyenler var. Ama ruscanin yeri ardahan değil. Rusya Ukrayna veya eski sovyet ulkeleri ki eski sovyet ulkelerinin de avantaji kalmadi artik. Ardahan Rusça sececek olsan bile en az 1 sene Rusya-Ukrayna da yasaman lazim. Simdilik bu kadar pc geceyim yaziyi duzenlerim berki listeye tam goz atarsam. (Yanlışim varsa duzeltin ama artik uni ismi okudugun bolumden daha degerli ya uni kaliteli olucak yada senin o bolumden bilgi yetmez tecrubeyle cikman gerek)