DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık olarak 3 aydır rich snippet eklentisi kullanmaktayım. Search console'da neredeyse zengin sonuçlar ve zengin kartlar hatalarının tamamını düzelttim. Ancak arama sonuçlarında google görsel ve yıldızlı olarak göstermiyor.

site: sitem.com images şeklinde arattığımda normal zengin sonuçlar öne çıkarılmış görseller, yıldızlar vs şeklinde görünüyor; ancak normal arama sonuçlarında bu şekilde göremiyorum. Eski klasik arama sonuçları şeklinde görünüyor.

Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim. Bu sorun nasıl düzeltilebilir acaba? Yardım ve destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

+Rep
Google schema.org, RDF akıllı etiketleri ile işaretlenen, hataları olmasa veya giderilse dahi bunları arama sonuç sayfalarında göstermeyi hiç bir zaman taahhüt etmiyor. Dolayısı ile bu biraz Google'a biraz da kullanıcı tepkilerine ve daha çok arama sorgularına bağlı.

Google, Yahoo, Bing, Yandex'in ortaklaşa geliştirilmesine destek verdiği rich snippet teknolojisi arama sonuçlarında gösterilmek üzere değil, arama motoru botlarının siteyi, sayfaları daha hızlı ve kolay taramasını sağlamak içindir.

Eğer hataları giderdiyseniz bu güzel bir durum. Arama sorgularına bağlı olarak orta ve uzun vadede çıkan sonuçlarınız mutlaka olacaktır.