Havlayan köpek ısırmaz. Lafla değil icraat ile gelin. Şu israil ile mısıra zaten uyuz oluyoruz. Bir bahane ile girsek bir avuç maldan başka birşey değiller.
Benim merak ettiğim konular var;
1- Biz neden Filistin'i koruyoruz ?
2- Biz neden her ülkeye sahip çıkmaya çalışıyoruz ?
3- Kendi yiyecek ekmeğimiz yok, halk kredi batağında ama hala neden yurtdışına yardım ediyoruz ?
4- Yukarıdaki 3 madde bana Türkiye'nin ve RTE'nin tanrıcılık oynadığını hissettiriyor, siz ne dersiniz ? Sizce biz ABD gibi tanrıcılık oynayacak kadar güçlü bir devlet miyiz ?
5- Ne zaman haber okusam, bir ülke ile laf dalaşı yapıyoruz; Hollanda, Almanya, ABD, İsrail, Yunanistan, Mısır....... Sizce bütün ülkeler bize mi düşman yoksa biraz da sorun bizim politikamız da olabilir mi ?
6- Neredeyse hiç birşey üretmiyoruz, ülke afgan, suriyeli, ıraklı, iranlı, afrikalı dolu. Neden kendimizi korumuyoruz ? Örneğin; ben avrupada bir ülkeye gidecek olsam binbir türlü soru soruyorlar, Türkiye'ye elini kolunu sallayarak girebiliyorsun.
1) çünkü biz müslümanız ve mazlumun yanında olmamızı Allah C.C emreder.
2) Her ülkeye değil mazluma sahip çıkmaya çalışıyoruz.
3)Yiyecek ekmeğimiz her zaman oldu her daim oldu. Hiç bir dönem türkiyede kimse aç kalmadı.
4) Tanrıcılık değil aksine kimse tanrıcılık oynamasın diye dik duruyoruz.
5)Laf dalaşına girdiğimiz ülkelere bir bakın ya PKK liderleri ya fetöcüler. En Önemlisi İslamiyete hazmedemeyen ülkeler.
6) bu konuda haklısın..