Merhaba özellikle
enpara.com un hesaplara bloke koyması artık bizi çıldırtacak duruma getirdi.
çözüm merkezi tam 19 kere aramama rağmen hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar, söz konusu blokeyi koyan birim(güvenlik) birimi'ne hiç bir şekilde ulaşılamıyor.
Ben konuyu yaklaşık 3 gündür her türlü araştırıyorum ve sizlerinde başına gelmiş/gelebilecek olması için R10 aileme bilgilendirmede bulunmak istiyorum
Değerli arkadaşlar bu blokeler 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılmak zorundadır. 7 iş günü içerisinde bloke devam ediyorsa 7 iş gününü takip eden gün ve max. 2 gün içerisinde ilgili savcılıktan size dava açılması gerekiyor. Savcılıktan kesinlikle korkmayın.(kendinizden şüpheniz yok ise) çünkü emin olun bugünkü koşullarda cumhurbaşkanına bile ulaşılabiliyorken biz enpara nın güvenlik birimine ulaşamıyoruz
Değerli aile dostlarım hesabınıza bloke konulduğu taktirde, kesinlikle bu kişi ve kurumlarla irtibata geçmeyin çünkü sizi tabiri caiz ise köpek yerine bile koymuyorlar.
Hesabımda olan 3.000 tl lik bloke için avukata 2.000 tl ödeyip. bu yazıyı hazırladı ve durum düzelmez ise 7 iş gününü takip eden iş günleri içerisinde ilgili savcılıktan kararı durdurma talebi yapacağız.
Bu yazıyıda ilk önce mail ile bankanın bulduğunuz tüm mail adreslerine gönderiniz. Ben omer aras da dahil olmak üzere tem güzeloğlu ve şahin diye bir yetkiliye ayrıyetten.
cozum@enpara.com guvenlik@enpara.com yonetim@enpara.com yonetim@qnbfinansbank.com adreslerine gönderdim
QNB FİNANS BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NE
BAŞVURUDA BULUNAN: M... A... H....R (TCKN: 24..........6)
ADRES : KEMALETTİN MAH. FAB............. .................. ................ ......................./.........Ğ
KONU : TR.. ........................................... IBAN Nolu ve ..................... Hesap No lu hesabıma uygulanan durdurma/bloke işleminin gerekçesinin ve durdurma/blokaj tarihinin tarafımıza bildirilmesi ve yine işbu durdurma/bloke işleminin kaldırılması talebimizden ibarettir.
AÇIKLAMALAR :
Bankanızın ENPARA (03663) şubesinde bulunan .......... Nolu hesabıma, durdurma/bloke işlemi uygulanmıştır. Bloke sebebiyle hesabım üzerinde hiçbir tasarrufta bulunamamaktayım. Bloke işleminin NE SEBEPLE, HANGİ KURUM VE NE ZAMAN uygulandığına, NEZAMAN açılacağına dair bilgi tarafıma ilgililerce verilmemiş olup; bankanıza uygulanan bloke usulsüzdür.
Hesabıma gelen paraların hiçbiri yasa dışı yollardan elde edilmiş veya yasa dışı amaçlarla kullanılmış mevduat olmamakla birlikte, bu yönde herhangi bir bilgi, şüphe veya şüpheyi gerektirecek bir husus da bulunmamaktadır ve bulunamaz. Yine hakkımda bu yönde aleyhime başlatılmış hiçbir adli ya da idari soruşturma ya da kovuşturma da bulunmamaktadır. Bankanızın bu şekilde bir işlem yapması hukuka aykırı olup, hesabımın durdurulması/bloke konulması da usulsüzdür. Verilen bilgilerde 5549 sayılı kanunun 19/a bendince yapılan bu blokenin ilgili yasa gereğince yedi(7) iş günü içerisinde sonuçlandırılması ve blokenin kaldırılması gerekmektedir. Belirtilen gün içerisinde şüpheli bir durum söz konusu ise ilgili savcılıktan tarafıma dava açılması gerekmektedir. Yine hakkımda yürütülen blokenin yedi(7) iş günü içerisinde hakkımda ilgili savcılıktan dava açılmaması durumunda, firmanız ve ilgili kurum yasalara aykırı işlem yaptığı gerekçesiyle suç işlemiş olacaktır. Bu sebeple ivedilikle hesabım üzerine uygulanan haksız, hukuksuz, dayanaksız ve usulsüz olarak yapılan durdurma/bloke işleminin GEREKÇESİNİN, NE ZAMAN VE HANGİ İŞLEMDEN dolayı gerçekleştiğini tarafıma bildirilmesini ve yine bu hesabındaki DURDURMA/BLOKE İŞLEMİNİN İVEDİLİKLE KALDIRILMASINI, ; aksi takdirde gerek kurumunuz gerekse ilgili biriminiz hakkında cezai ve hukuki yollara başvurucacağımı, geciken kredi ödememi ve tasarruf sağlayamadığım tüm faiz tutarlarını, avukat ve diğer tüm masraflarımı talep edeceğimi bildirir, gereğinin yapılmasını ve işbu başvuru cevabının tarafıma yazılı ve elektronik ortamda olarak bildirilmesini saygılarımızla arz ve talep ederiz. 31/07/2018
M.... A....... H.......R
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Tel/Gsm: +90 (54.) ... .. ..
Email:
m....r@y...x.com