Teşekkürler hocam. Nedense ben bulamadım. Kaynağı gördüm teşekkür ederim.
Şimdi şöyle bir yorum getirmek isterim.
1- Yunanistan da başlayan ölümlü yangın.
2- Aref denilen ne idiği belirsiz Reyting paçavrası bir adamın sözde kobra sokması, İran asıllı olması ve Mısırda tedavi görmesi, sağlık bakanlığının açıklaması.
3- Mısırda bu tip bir toplantı olması ve sonrasında Türkiyenin de sondaj yapacağı açıklaması.
4- Ermenistanın Türkiye ile ön koşulsuz masaya oturabileceği mesajları vermesi
Ben hikmetse hepsinin bir anda olması ilgi çekici. Küresel güç denildiğinde belki A Haber HD bağladın diyeceksiniz ama açıkcası bu konular benim ilgili Çekiyor ve ne hikmetse hep aynı olaylar arka arkaya geliyor.
Savaşlar artık top ve tüfekle yapılmıyor. Bugün cetablus ve afrin operasyonlarında YPG ile savaştık desekte arka planda, ürettiğimiz SİHA sonrasında PKKnın güdümlü roketler ile araçlarımızı ve personelimizi 4000 metreden nokta atacak güce gelmesi göz ardı edildi. Yani şiddetin boyutu iki taraflı artıyor.
Ülkemiz pkk ya darbe indirdikçe farklı yerlerden yeni metodlar gelişiyor. Şuan Mısır, İsrail arkasına alıyor. Sebebi Mısırın, Filistin bölgesinde ağırlığını kaybetmesi ve son olaylar sonrası Filistin bölgesinde eli Türk bayraklı yüzlerce insanın Türkiye sempatisinin başlaması. İsrail ve Mısırı olumsuz etkilediği için aynı bidonda buluşuyorlar.