Ben de alanya da yaşıyorum.5 sene otelde garsonluk yaptım.Eğer düşünürsen daha önce çalıştıgım otelde senin için için iş bakarım.Gerekirse servis müdürü ve genel müdürle konuşurum.İşi de ayarlarım %90 ancak ben sana referans olduğumdan dolayı beni mahcup etmemen gereklidir.Gerçekten çalışmak istersen konuşurum.Orası olmasa bile başka yer buluruz ama zaten olacağını düşünüyorum.Otel şartlarına gelirsek eğer 3 çeşit çalışma şekli var 08;00-17;00 15:00-23;00 bir de antre sistemi 08;00-14;30 18,00-21;30 dedigim otel kestelde paradiso otel.Dediğim gibi sırf yardımcı olmak adına elimden geleni yaparım.Şu an kardeşim orada hala çalışmaktadır.İzin olayı sezon ortası olduğu için ara da oluyor ancak özel işin olduğunda ve eleman sorunu olmadığında genelde izin veriyorlar.Extra olarak fazla çalıştığın durumlarda ise fazla mesai ücretini alıyorsun.Maaşı şu an net bilmiyorum ama garsonlar için 1725 di en son.Düşünürsen bana dönüş yapman yeterli .Bir dua etsen yeter bana.
Merhaba , öncelikle teşekkür ederim. Garsonluk malesef benim yapabileceğim bir meslek değil. Ellerimde titreme olduğu için tabak , bardak vs. taşımada sıkıntı oluyor. Özellikle koşuşturmadan sonra daha çok sıkıntı çıkarabiliyor. Şuan ihtiyacımdan dolayı her türlü işe bakıyorum fakat aslında bana birşey katabilecek , cv'me ekleyebileceğim tarzdan bir iş arıyorum.