1. soruna cevabı kendin bulmalısın yaptığın işe ihtiyacın olsa sen bu işe minimum ne kadar öderdin? Bu şekilde düşünmeni tavsiye ederim. R10 da fiyatlandırma çok düşük ben büyük bir hevesle R10'a üye oldum ilk zamanlar güzeldi ancak ücreti dışarıya iş ve foruma iş olarak 2 farklı fiyatlandırma ile ilerlemelisin. Bu benim düşüncemdir mutlaka aksini düşünen arkadaşlar olacaktır.
2. Kendini geliştirmen için sürekli iş yapmanı tavsiye ederim. Farklı bir işle uğraşmıyorsan yani bu yolda ilerleyeceksen ve meşgul olduğun/olmak zorunda olduğun farklı bir iş yoksa sürekli birşeyler çiz. Bol eskizler yap eskiz yapmak sana çok fayda sağlayacaktır. Sokakta gezerken gördüğün broşürleri eleştir. Boş vaktin çoksa o sokakta gördüğün broşüre bir alternatif çiz ve karşılaştır. Neleri daha iyi yapmışsın. Neleri eksik yapmışsın. İçerik videoları ile ilgili olarak ise söylemek istediğim şey; eskizlerini korkak çizme yani zamanla sürekli bunu zorlaştır ve birşey üzerinde çalışırken bu eğitim videolarından yardım al. Yani video izleyip izlediğin şeyi çizme yapmak istediğin şeyi yap takıldığında izle.
Bir tavsiye olarak ise bunu hep yapmak istedim. Ancak vaktim olmadığı için maalesef yapamıyorum. Kendine birilerinin seni eleştireceği bir ortam yarat. Sürekli eleştiril. Başkaları senin yanlışlarını senden daha iyi görecektir.