Çalışmakta olduğunuz işyerinin müdürü için;
Maddi durumunun bir kaç aydır sıkıntılı olduğunu belirterek, benim aylık xx.xxx TL bir kazancım olması gerekiyor hayatımı normal şekilde idame ettirebilmem için. Öncelikle şirketimi ve ortamını seviyorum buradaki arkadaşlarımla ve sizlerle çalışmaktan son derece mutluyum fakat maddi durumumdaki açık bu şirkete katabileceğim değerlerin kısıtlanmasına neden oluyor. Hiçbir sıkıntım olmadan bilgimi ve tecrübemi şirketimiz için kullanmak istiyorum. Uzun zamandır iş teklifi alıyorum X bir şirketten ve maddi imkanları daha iyi. Sizden aldığım maaşta artış yapmanızı rica edeceğim 1-2 ay daha bu maddi zorluğum devam ederse içinden çıkılması güç bir maddi zorluğun içerisine gireceğim. Bu durumda ise yeni şirketlerin yapmış olduğu iş tekliflerini değerlendirmek zorunda kalacağım. Bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
dediğin anda sanırım ilk bir kıvama gelir müdür, eğer maaşına zam yapmazsa. Tazminat konusa girebilirsin.
Yaşadığım sıkıntının azalması için tazminata da ihtiyacım var bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Bu şekilde adamın rengi ak mı kara mı belli olur.
Hayırlı olsun.
Öncelikle teşekkür ederim. Ama olmayan bir durumu bu şekilde lanse etmem etik açıdan ve kendi açımdan pek hoş olmaz.
Tazminata yaklaşcak bir şirket değil hayatta kabul etmezler ki askerlik için giden çalışanına bile zorluk çıkardı tazminat konusunda.