Merhabalar, kendi e-ticaret sitemizi açtık. Ürünlerin girişini yaptık her şeyimiz hazır. Reklam için hazırlanıyoruz şimdi. Ürünlerimizin bir kısmı XML ile geliyor. Bir kısmı da kendi ürünlerimiz. Fakat adwords'e reklam vermek için merchant hesabı açtık. Ürünlerimizi XML Feed olarak merchant'a yükledik. Ürünlerin hepsi tanımlandı fakat onaylanmıyor. GTIN eksik diyor. Bu sorunu çözmek için sanırım bütün ürünlere teker teker barkod girmek gerekecek. Bu sorunu yavaştan çözerken sadece bir ürünün URL'sine " Web sitesi ziyareti " başlığı altında adwords'ten reklam vermek istedim. Önceden bir kaç kez adwordsten reklam vermiştim. Bu kez reklam verirken TBM'yi ayarlayamıyorum ve anahtar kelimenin TBM'sini değiştiremiyorum.
Yaptığınız değişiklik seçili herhangi bir anahtar kelimeye uygulanabilir nitelikte değildi
Böyle bir uyarı alıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Henüz bu konuda yeniyiz. Yol gösterecek veya küçük de olsa tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese iyi forumlar