Setindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı dertten müzdaripim.
ne yaptıysam yeni hesap açamadım, banlanma sürem 1 dakikaya kadar düştü. Adwords hesabı açıp reklam yayınlayamaz oldum. Nereden buluyor onu da çözemedim bir türlü...
İlginç bir durumdan bahsedecem. Ama tabi ki yine de önermiyorum bu çözümü. Ne kadar çözüm dersek orasını da bilmiyorum.

Dün, askıya alınan hesabımın olduğu bilgisayar üzerinden yeni bir hesap açtım. Aynı adres kaydı ve isim adıyla bu arada. Bu işi chrome üzerinden yaptım ama gizli pencere bölümünden yaptım. Biliyorsunuz, gizli pencere çerez felan saklamıyor. Hiç umudum yoktu bunu yaparken. Neyse sabah kalktım bi baktım yolladığım siteye tık gitmiş. Allah Allah dedim acaba askıya alınan hesap mı açıldı. Bi baktım yeni açtığım hesap çalışmaya başlamış.

Ama şöyle bir sıkıntı var. Sanki hasta adam gibi işliyor. İçinde bir sıkıntı var Ortalama konumu 2,9'a düşürmeme rağmen gösterim oranı çok düşük. Şu saatler de 500-600 olması gerekirken şuan da ise 100 gösterim. Yani bu bir çaremi, aslında pek sayılmaz. Çünkü hala daha " Şu anda reklamınızın neden gösterilmediğini belirleyemiyoruz. " hatası reklam üzerinde yer alıyor. Yakın bir zaman da kapanır diye düşünüyorum

Çözüm ise,yukarı da sağolsun @MrChee arkadaşımız da yazmış. Eğer ki bilgisayarınızın risk olacağını düşünüyorsanız referansı bol olan bir kişiden benim gibi vds satın alarak yeni ad, adres ve yeni banka bilgileriyle yeniden hesap açmanız. Hiç yoktan bu şekilde yaparsanız başınız ağrımaz. Aylık 50 TL'ye stabil çalışan vdsler mevcut.