Gerçekten merak ediyorum, hiçbir dalda elde tutulur bir başarımız yok ne futbolda ne basketbolda ne teknolojide ne bilimde ne esporda ne sanatta ne ...
Sizce normal birşey mi? Bana çok garip geliyor.
Memleketçe herşeyde çok üstünüz herşeyi biz biliyoruz tek kral biziz lafta Türküz hep adımız dünyaya nam salıyo biz kralız ama hepimiz aslında aptalız. Normal şartlarda kafamızı gerçekten tüketmek yerine üretmeye kullansak 80 milyonluk bir devletiz çok büyük bir üretim gerçekleştirebiliriz ama başımızdakilerden tutunda herkes YEMEĞE ve KENDİ CEBİNİ DOLDURMAYA odaklı olduğu için hiçbirzaman yol katedemiyoruz. Hep gelişen bir ülkeyiz haber7den haber okusan sanırsın dünya lideriyiz herşeyde biz ama gel gelelim herkes aç her sektör kan ağlıyor. Ufacık bişeyde internet kısıtlanıyor amerikada adam trumpa sövüyor trump gidip ona karşılık veriyo bizde ağzını açsan fet*cüsün deyip içerdesin.
Akıllı insanlarda memleketten tek tek gidip beyin göçü oluyor ileride bu adamlarda ülkeye düşman kesiliyor. Üreten değil tüketen toplumuz. Bu hiçbir zaman değişmeyecek gibi görünüyor. 80 milyonluk devlette kansere tedavi geliştiren adam çıkıyor deli deniyor adam bilmem ne ödülleri alıyor, zihinsel engelliler için proje yapılıyor çocuğa çin destek çıkıyor bizde ORGANİK HOŞAFA para akıtıyoruz. Daha neler neler yazarızda işte....