Merhaba arkadaşlar
Yükselince satıp aşağıyı beklemek bazen riskli oluyor. Örneğin bir arkadaşım 1000 satoshi'ye aldığı coin 1.400'e çıkınca sattı, sonra coin 4k satoshiye kadar çıktı. Bu tarz altcoin artış dönemlerini kaçırmamak adına uzun süredir kullandığım bir taktikten bahsedicem. Kaybetme ihtimaliniz kesinlikle yok
Ben 2-3k dolar bütçesi ile günde (bazen 3-4 gün trade zamanı için bekliyorum) ortalama 50-60 dolar arttırıyorum. Ancak benim baktığım BTC miktarı veya dolar miktarı olmuyor. Zaten bu yatırıma normalde hiç dokunmayacaktım. Bu şekilde mevcut coinimi arttırıyorum.
Örneğin 2 hafta önce 18k olan coinim şuan 32k kadar.
Çok uzatmayayım değil mi

Taktiğe geçelim.
Birbirine çok yakın fiyatlarda (örneğin 600 satoshi - 620 satoshi) iki tane coin belirliyorsunuz.
Eğer ben %50 daha az kar alacağım ama daha garanti olsun diyorsanız parayı %50 1. coine %50 ikinci coine olacak şekilde bölüyorsunuz. Ben direk tüm parayı tek bir coinde tutuyorum.
Anlık/günlük dalgalanmalar oluyor. Bu dalgalanmalarda eğer elimdeki coin diğerini geçmişse satıp diğer coini alıyorum ve elimdekinin diğer coinin fiyatını geçmesini bekliyorum.
Burada en çok dikkat etmeniz gereken şey seçeceğiniz coinler. Şuan ki fiyatına olduğu gibi geçmişteki grafiklerinin de birbirine yakın olmasına dikkat edin.
Ayrıca zararına satmamazlık etmeyin. Örnek 650 satoshiden almışsınız 630'a düşmüş ama diğer coin 610'a düşmüş satıp alın arkadaşlar. Yıl sonu zaten şuan ki fiyatların kat kat fazlası olacak fiyatlar. Tek derdiniz elinizde tuttuğunuz coin rakamını arttırmak olsun.
Bol kazançlar.
Önemli Not:
* Siz hangi coinleri takip ediyorsunuz/al-sat yapıyorsunuz hocam gibi sorularla gelmeyin. Olta bu bir zahmet yeminizi kendiniz seçin.